img
👉Whaaah 😱!! De examens komen eraan!!👈
🚀 Zet die stress op een racket en go! 🚀

Examenstress is volledig verleden tijd. Deze tools en cursussen kunnen je helpen om gedreven en gemotiveerd klaar te zijn om je voor examens met glans te slagen 💪. Check ook mijn vlog hieronder! En wordt nooit meer afgeleid!

img
Vlog #1 Afleiding tijdens het studeren

Zucht, puf, zweet ... Ken je dat? Je werkt eigenlijk heel hard, maar het loont absoluut niet. Dit was bij mij het geval, tot in mijn eerste jaar in mijn bachelor opleiding. Dan pas heb ik geleerd hoe ik moest studeren. Ik wil jou hiervan behoeden en je nu al leren studeren. En een eerste stap hierin is: hoe kan jij je concentratie verbeteren.

Let's VLOG
img
Studeren in 5 eenvoudige tips

GRATIS online Webinar.

Voel je jezelf soms ook verdwaald in alle studeertips? Geraak je niet gestart met studeren? Met deze 5 tips help ik jou een heel eind op weg! Ontdek ze snel en bekijk mijn Webinar. Bij deze gratis Webinar ontvang je een reader waarin alles uitgeschreven staat.

Studeren in 5 tips
img
Gratis Webinar Uitstelgedrag

"Ik doe het morgen, ik heb nog tijd".

"Ik start altijd zo vreselijk traag op."

"Ik doe deze taak liever niet..."

"Omg ik doe het niet, want ik weet niet hoe ik eraan moet beginnen... Dus stel ik liever uit. Kan ik het daar lekker op steken..."

 

Trap niet in deze vallen en tem jouw uitstelgedrag! Door technische problemen is deze niet live doorgegaan. De opname is beschikbaar!

Bye bye uitstellen
Start to organize!

Start je schooljaar op een goed georganiseerde manier met deze gratis downloads.

img

Jaarplanner

Ik heb het voor je super gemakkelijk gemaakt... download gratis jouw jaarplanner waarop alle schoolvakanties staan, feestdagen en waar plaats is voor notities. Jij kan hierop aanduiden wanneer je examens vallen, je begint te blokken, en wanneer je op reis gaat, enzoverder. Check snel! Klik op de knop!

Jaarplanner
img

Uurrooster

Weg met die saaie uurroosters vooraan in je agenda. Download gratis nu jouw super toffe uurrooster en vul deze in het begin van het schooljaar in!

 

Veel leuker dan de saaie versie die je van school krijgt! TIP: druk af op A5 formaat! Dan past hij in je agenda.

Klik op de knop!

Uurrooster
img
Enquête

Ik ben bezig met het maken van een online cursus. Ik wil de cursus zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen en de noden van mijn doelgroep. Hiervoor heb ik jouw hulp nodig. Alleen zo kan ik zoveel mogelijk leerlingen/studenten helpen.

Om je te bedanken voor je tijd

-krijg je 20% korting op de cursus als deze af is

-maak je kans op één van de vijf gratis één op één (online) coaching gesprekken ter waarde van €50

Enquête