Over mij

img
Over mij

Hoi,

Ik ben Ine van Dun, mompreneur en de de trotse mama van een flinke zoon.

Het ondernemerschap werd vooraf gegaan door een woelige periode. Ik ben eigenlijk nog maar net 'vanonder een steen onderuit gekropen', om het met beeldspraak duidelijk te maken. Om dat te begrijpen neem ik je even mee naar 2004... Einde middelbaar, een traject waarover ik 1 jaar langer deed. Wat was ik blij dat het achter de rug was... Maar wat nu. Je zou denken dat je het na zovele jaren middelbaar onderwijs wel zou weten... nope... Ik wist totaal niet wat ik zou gaan doen. Dus... start zoektocht.

img
Opleiding

Ik startte voeding- en dieetleer... Tja, dat was het niet, bleek al snel. Ik had nu wel de mogelijkheid om beter stil te staan bij wat ik graag deed, en wat ik dus wilde gaan doen. Ergotherapie werd het vervolgens. En hier heb ik leren leren. Pas dan, in 2005-2006...

Een mede kotstudent leerde me de vaardigheid aan. Hiervoor ben ik haar nog steeds dankbaar🙌 !

Ik kon dadelijk beginnen werken, maar ik had de drive te pakken. Dus volgde nog een postgraduaat, de lerarenopleiding... en je zou denken, nu zal het toch wel klaar zijn... Maar de honger naar meer bleef. In 2019 viel de beslissing om te starten met mijn masteropleiding: Master of science in de Managementwetenschappen.

Ondertussen had ik al wel een gezin, werk en een huishouden... Dus de opleiding heeft heel wat gekost... Naar timemanagement toe moest alles perfect verlopen. En mijn sociaal leven... Tja, even op een 'mini mini pitje'... Maar kijk, juli 2021 ben ik afgestudeerd.

img
Werk

Ook dat is een heel traject van GON-begeleidster, tot leerkracht buitengewoon en normaal onderwijs, leidinggevende in de sociale sector tot kaderlid in de sociale sector.

Allemaal zaken die me hebben gevormd tot wie ik vandaag ben. Ik heb geen enkele spijt van mijn keuzes. Ik ben blij waar ik vandaag sta... Een onafhankelijke vrouw met een eigen zaak!!

img
Missie

Het is absoluut mijn missie om andere studenten en leerlingen te helpen, zodat zij niet hetzelfde hoeven door te maken.

'Grow towards the best you'

En jawel, het is zo...

'Studeren kost zweet'

Doe het dan ook op de meest efficiënte en effectieve manier! Check mijn tips en tricks, schrijf je in voor Online Webinars. Zoek je nog meer? Volg mijn MIL online training!

img